Lær bestyrelsens medlemmer at kende:

Majbrit Christensen, Formand (Tradium, Randers)

Jeg er 43 år gammel og bor i Randers med min mand og vores tre børn på 10, 8 og 1½ år. Jeg har undervist siden 2010 og været en del af HEs bestyrelse siden 2011. Jeg har haft næsten alle poster i bestyrelsen på det ene eller andet tidspunkt, og er på det sidste bestyrelsesmøde blevet foreningens nye formand.

I min sparsomme fritid er jeg sammen med min familie. Jeg læser mange bøger, mest fantasy, sci-fi og thrillers.

Anne-Dorte Korsgaard Møller, Næstformand (UC Holstebro)

Jeg er uddannet cand. mag. i engelsk og religion fra Århus Universitet med det klare formål, at jeg ville undervise. Jeg havde dog aldrig forestillet mig, at det skulle være på en handelsskole, da jeg var overbevist om, at jeg så skulle gå i spadseredragt og stemme på Venstre. Men ”i mangel af bedre” efter en endt barselsorlov søgte jeg en stilling på Holstebro Handelsskole (nu UC Holstebro), og der har jeg nu været i knap 16 år – og jeg er MEGA glad for at være der! De seneste år har jeg været i EUX-afdelingen, hvor jeg underviser primært studieårseleverne i engelsk og kulturforståelse. Derudover er jeg international koordinator og tovholder på SSO, eksamensprojekt, årshjul etc. etc.

Inden jeg kom ind i handelsskoleverdenen, har jeg undervist voksne flygtninge og indvandrere i dansk i Ringkøbing og i engelsk og religion på hhv. VUC Holstebro og Struer Gymnasium. Privat er jeg gift med Erik og vi har to sønner på 12 og 16 år. Meget af min hverdag går med praktiske ting, men der bliver hver dag tid til at læse og som regel også tid til en gåtur – begge dele for at rense hovedet… og fik jeg sagt: jeg har endnu ikke hverken ejet en spadseredragt eller stemt på Venstre J

Stine Fisker Riis, Kasserer og medlemsregistrator (EUC Nordvest)

Jeg hedder Stine Fisker Riis og er uddannet cand.ling.merc fra Aarhus Universitet. Jeg har siden 2009 været ansat på Thisted Handelsgymnasium, EUC Nordvest, hvor jeg underviser i engelsk og markedskommunikation og er studievejleder. Jeg underviser udelukkende på hhx, men har tidligere haft undervisning på merkantil EUD (engelsk E, D og C). Før jeg blev underviser, har jeg arbejdet et par år i turistbranchen. Jeg bor i Thisted sammen med min mand og mine to børn. Min fritid går med at være chauffør for mine børn samt diverse introverte og nørdede interesser som gode bøger, slægtsforskning og lokalhistorie.

Mette Andreasen, Møde- og kursuskoordinator (IBC Aabenraa)

Jeg hedder Mette Andreasen og underviser i engelsk og kulturforståelse på HHX på IBC Aabenraa, hvor jeg har undervist siden 1997, dog med et kort afstikker til STX fra 2011-2013. Jeg bor i Sønderborg med min familie, der udover min mand består af to teenagere på 19 og 16 år. I min (sparsomme) fritid går jeg til spinning og pilates, og nyder livet sammen med min familie :-)

Majbrit Leino Karlsen, Sekretær (Frederikshavn Handelsskole)

Bor i Kvissel, Frederikshavn. Lektor i Engelsk og IT samt dysleksivejleder på Frederikshavn Handelsskole, mest HHX, men også lidt EUX IT en gang imellem. Bestyrelsesmedlem i HE i anden periode.

Skummel fortid: Skibums, klatrebums, selvstændig oversætter, aftenskolelærer, ordbogsredaktør samt ekstern lektor i oversættelse og tekstlære på Engelsk Institut i København. 6 år som lektor på Grønlands Handelsskole, HHX og grunduddannelse og så det løse, fagkonsulent i engelsk og dansk som fremmedsprog. Dysleksivejleder og IT-vejleder på Ordskolen i Frederikshavn.

Personligt: Læser, strikker, synger i kor, går til trædrejning samt bearbejder mit håndværkertilbud af et hus på landet. Enlig mor til 18-årig nørd og på evig slankekur.

Gaby Andersen, Nyhedsbrevsredaktør (Handelsskolen Viborg)

Jeg er uddannet cand. mag. i spansk og engelsk fra Århus Universitet. Jeg har undervist på HHX fra 2012-2017. Siden marts 2017 har jeg undervist på EUX/EUD på Handelsskolen i Viborg. Jeg har tidligere undervist på Rudolf Steiner, Viborg Ungdomsskole, LOF Viborg og som freelance oversætter. Jeg er 39 år gammel og bor i Viborg med min mand og vores 2 børn på 10 og 7 år. Jeg er oprindeligt fra Argentina og har boet i Danmark i snart 17 år. I min fritid dyrker jeg yoga og bruger tid på samværet med familien.

Anette Hansen, Webredaktør (IBC Aabenraa)

Jeg underviser i engelsk og tysk på IBC i Aabenraa, hvor jeg har været ansat i hhx-afdelingen siden 2013. Tidligere har jeg undervist i dansk som andetsprog samt i FVU dansk, og jeg har arbejdet med afdækning af og undervisning i dysleksi hos voksne. I mit job som underviser motiveres jeg af mødet med elever og kolleger og af muligheden for personlig og faglig udvikling. Jeg har derfor medvirket i udgivelsen af to lærebøger til tyskfaget. Min fritid bruger jeg sammen med min familie i vores hus på landet. Jeg holder meget af at læse og af at være ude i naturen.