Erhvervsgynmasiernes engelsklærerforening
Erhvervsgynmasiernes Engelsklærerforening | Pædagogisk forening for lærere, der underviser på landets erhvervsgymnasiale og erhvervsrettede ungdomsuddannelser

Lær bestyrelsens medlemmer at kende:

Majbrit Christensen, Formand (Tradium, Randers)

Jeg er 43 år gammel og bor i Randers med min mand og vores tre børn på 10, 8 og 1½ år. Jeg har undervist siden 2010 og været en del af HEs bestyrelse siden 2011. Jeg har haft næsten alle poster i bestyrelsen på det ene eller andet tidspunkt, og er på det sidste bestyrelsesmøde blevet foreningens nye formand.

I min sparsomme fritid er jeg sammen med min familie. Jeg læser mange bøger, mest fantasy, sci-fi og thrillers.

 

Anne-Dorte Korsgaard Møller, Næstformand (UC Holstebro)

Jeg er uddannet cand. mag. i engelsk og religion fra Århus Universitet med det klare formål, at jeg ville undervise. Jeg havde dog aldrig forestillet mig, at det skulle være på en handelsskole, da jeg var overbevist om, at jeg så skulle gå i spadseredragt og stemme på Venstre. Men ”i mangel af bedre” efter en endt barselsorlov søgte jeg en stilling på Holstebro Handelsskole (nu UC Holstebro), og der har jeg nu været i knap 16 år – og jeg er MEGA glad for at være der! De seneste år har jeg været i EUX-afdelingen, hvor jeg underviser primært studieårseleverne i engelsk og kulturforståelse. Derudover er jeg international koordinator og tovholder på SSO, eksamensprojekt, årshjul etc. etc.

Inden jeg kom ind i handelsskoleverdenen, har jeg undervist voksne flygtninge og indvandrere i dansk i Ringkøbing og i engelsk og religion på hhv. VUC Holstebro og Struer Gymnasium. Privat er jeg gift med Erik og vi har to sønner på 12 og 16 år. Meget af min hverdag går med praktiske ting, men der bliver hver dag tid til at læse og som regel også tid til en gåtur – begge dele for at rense hovedet… og fik jeg sagt: jeg har endnu ikke hverken ejet en spadseredragt eller stemt på Venstre J

 

Stine Fisker Riis, Kasserer og medlemsregistrator (EUC Nordvest)

Jeg hedder Stine Fisker Riis og er uddannet cand.ling.merc fra Aarhus Universitet. Jeg har siden 2009 været ansat på Thisted Handelsgymnasium, EUC Nordvest, hvor jeg underviser i engelsk og markedskommunikation og er studievejleder. Jeg underviser udelukkende på hhx, men har tidligere haft undervisning på merkantil EUD (engelsk E, D og C). Før jeg blev underviser, har jeg arbejdet et par år i turistbranchen. Jeg bor i Thisted sammen med min mand og mine to børn. Min fritid går med at være chauffør for mine børn samt diverse introverte og nørdede interesser som gode bøger, slægtsforskning og lokalhistorie.

 

Mette Andreasen, Møde- og kursuskoordinator (IBC Aabenraa)

Jeg hedder Mette Andreasen og underviser i engelsk og kulturforståelse på HHX på IBC Aabenraa, hvor jeg har undervist siden 1997, dog med et kort afstikker til STX fra 2011-2013. Jeg bor i Sønderborg med min familie, der udover min mand består af to teenagere på 19 og 16 år. I min (sparsomme) fritid går jeg til spinning og pilates, og nyder livet sammen med min familie :-)

 

Gaby Andersen, Nyhedsbrevsredaktør (Handelsskolen Viborg)

Jeg er uddannet cand. mag. i spansk og engelsk fra Århus Universitet. Jeg har undervist på HHX fra 2012-2017. Siden marts 2017 har jeg undervist på EUX/EUD på Handelsskolen i Viborg. Jeg har tidligere undervist på Rudolf Steiner, Viborg Ungdomsskole, LOF Viborg og som freelance oversætter. Jeg er 39 år gammel og bor i Viborg med min mand og vores 2 børn på 10 og 7 år. Jeg er oprindeligt fra Argentina og har boet i Danmark i snart 17 år. I min fritid dyrker jeg yoga og bruger tid på samværet med familien. 

 

Jette Allentoft
Jeg er 48 år gammel og underviser i engelsk og psykologi på hhx på Learnmark Gymnasium i Horsens, hvor jeg har været ansat siden 2009. Forinden havde jeg arbejdet på Varde Handelsgymnasium i en årrække.
Jeg er anglofil og vist det man kan kalde en fagnørd. Jeg elsker at læse engelske bøger og kan bruge timer i en engelsk boghandel. Jeg har boet i Australien og Irland i en periode.
Privat bor jeg på et hobbylandbrug lidt udenfor Horsens sammen med min mand og vores datter, Freja, på 9 år. På vores landbrugsejendom har vi både hunde, heste, får, kanin, katte og køer, - så den sparsomme fritid, der er tilovers, går med at passe og hygge om dyrene. Min datter og jeg er begge ”hestepiger”, og vi elsker rideture i naturen og nusse om hestene. Jeg er et udpræget frilufts- og naturmenneske – så efter en lang arbejdsdag på skolen, nyder jeg en gåtur i skoven med hundene eller en ridetur på hesteryg”.

 

Jennifer Burke-Hansen

For ca. 25 år siden blev jeg færdig som Cand. SIF i Engelsk (Sprog og Internationale Forhold) fra Aalborg Universitet og har arbejdet som underviser på Odense Tekniske Gymnasium lige siden, dog med en lille pause fra 2001-2003, hvor jeg var hjemme med mine 3 børn, som nu er 17, 20, og 23.
Jeg underviser primært i engelsk men også lidt i samfundsfag efter at have taget et sidefag i Samfundsfag i 2004. I 12 år var jeg studieturskoordinator på en 4-ugers studieophold i Texas for vores elever med studieretningen KIT-A/EngA. Denne studieretning blev nedlagt ved den nye reform, og jeg er nu
blevet studievejleder. Jeg er også kursusleder, tilsynsførende og vejleder i det omfang der er behov for det. I min fritid går jeg til kor, dyrker body-toning og Zumba og løber. Jeg elsker at gå i biografen, til foredrag og koncerter.
Jeg er oprindeligt fra Texas og har boet i Danmark i over 30 år. Jeg elsker at undervise og være engageret i den faglige udvikling både på det engelske, pædagogiske og didaktiske plan. Jeg brænder for at knytte de gode og stærke relationer for at sikre de gode oplevelser for og med mine elever, kolleger, familie, venner og nu også med alle mine nye bekendte i EE. Jeg glæder mig til mit arbejde i bestyrelsen!

 

Esma Karakus

Jeg hedder Esma, bor i København og underviser i engelsk og dansk på Niels Brock (Nørre Voldgade). Jeg er ny i EE-bestyrelsen og deler den engelske glæde med alle andre. Jeg har et bredt interessefelt og er som person nysgerrig på at blive klogere. Jeg siger særligt ja tak til nytænkning af faget - med respekt for den eksisterende kontekst/tradition - og glæder mig til vidensdeling.
Engelsk og bøger er ikke det eneste jeg hygger med. Jeg danser Zumba, ser dum ud under yoga, er afhængig af The Daily Show med Trevor Noah og forsøger at blive bedre til at vandre noget mere.

 

Anette Hansen, Webredaktør (IBC Aabenraa)

Jeg underviser i engelsk og tysk på IBC i Aabenraa, hvor jeg har været ansat i hhx-afdelingen siden 2013. Tidligere har jeg undervist i dansk som andetsprog samt i FVU dansk, og jeg har arbejdet med afdækning af og undervisning i dysleksi hos voksne. I mit job som underviser motiveres jeg af mødet med elever og kolleger og af muligheden for personlig og faglig udvikling. Jeg har derfor medvirket i udgivelsen af to lærebøger til tyskfaget. Min fritid bruger jeg sammen med min familie i vores hus på landet. Jeg holder meget af at læse og af at være ude i naturen.

Der er ingen billeder i galleriet endnu.

EE's Library

Vidste du, at du som EE-medlem kan finde masser af inspiration til digital learning i vores "Library"? I vores padlet har vi samlet forskellige links til nyttige værktøjer og hjemmesider. Du kan logge ind ved at klikke på billedet ovenfor. Koden er den samme som til foreningens hjemmeside. Kontakt os meget gerne, hvis du har flere ideer til relevante links.


 

Bildergebnis für bbc news

Bildergebnis für npr news

Bildergebnis für cnn

 

Kontakt os

Bliv medlem

Gem

Nordjysk Webdesign ApS