Medlemsskab af HE:

Et medlemsskab af foreningen koster kr. 375,00 inkl. moms om året. Kontingentet betales pt. i september måned, hvor du vil modtage et pbs girokort.

Girokortet sendes til din private adresse.

Medlemsregistrering

Har du ændringer til dit medlemskab af foreningen kan du sende dem via linket "Kontakt os" til højre på siden her.
Hvis du ønsker at melde dig ind i foreningen, foregår det via linket "Bliv medlem" til højre på siden. Du bliver herefter kontaktet af foreningens medlemsregistrator med yderligere oplysninger om indbetaling af kontingent.