Erhvervsgynmasiernes engelsklærerforening
Erhvervsgynmasiernes Engelsklærerforening | Pædagogisk forening for lærere, der underviser på landets erhvervsgymnasiale og erhvervsrettede ungdomsuddannelser

Nyt fra Kasserer og medlemsregistrator:

Medlemsregistrering:

Husk at melde adresseændring til undertegnede på mmo@tradium.dk. Dette gælder også evt. ny e-mail adresse.

Har du fået ny engelsk kollega, eller har du kolleger, der ikke endnu er medlem af vores forening, så fortæl dem om vores forening. Ønsker de medlemskab, kan indmeldelsesblanket hentes på vores webside www.hs-eng.dk, og den sendes i udfyldt stand til mmo@tradium.dk.

Da der indimellem kan gå en del tid med at minde foreningsmedlemmer om manglende kontingentbetaling, har bestyrelsen besluttet, at hvis medlemskontingentet ikke betales rettidigt, fremsendes én reminder. Betales kontingentet stadig ikke, udmeldes man af foreningen uden yderligere varsel. Man er naturligvis altid velkommen til at melde sig ind i foreningen igen.

Kontingentet er 375,- kr årligt og kan indbetales på reg nr. 1551 kontonr 1494309. HUSK tydelig angivelse af navn og/eller medlemsnummer.

Nye medlemmer kan indmelde sig ved at benytte Medlem - > Bliv medlem her på hjemmesiden.

 

Har I spørgsmål vedrørende ovennævnte, er I velkommen til at kontakte os.

VH

Majbrit Christensen

 

Der er ingen billeder i galleriet endnu.

EE's Library

Vidste du, at du som EE-medlem kan finde masser af inspiration til digital learning i vores "Library"? I vores padlet har vi samlet forskellige links til nyttige værktøjer og hjemmesider. Du kan logge ind ved at klikke på billedet ovenfor. Koden er den samme som til foreningens hjemmeside. Kontakt os meget gerne, hvis du har flere ideer til relevante links.


 

Bildergebnis für bbc news

Bildergebnis für npr news

Bildergebnis für cnn

 

Kontakt os

Bliv medlem

Gem

Nordjysk Webdesign ApS