Erhvervsgynmasiernes engelsklærerforening
Erhvervsgynmasiernes Engelsklærerforening | Pædagogisk forening for lærere, der underviser på landets erhvervsgymnasiale og erhvervsrettede ungdomsuddannelser

Hvem er vi?

EE er en pædagogisk forening af lærere, der underviser på landets erhvervsgymnasiale og erhvervsrettede ungdomsuddannelser, både på HHX, HTX, EUX og EUD.

Bestyrelsen er medlemmernes forlængede arm til undervisningsminis­teriet, uddannelsesstyrelsen, de faglige foreninger og andre pædagogiske foreninger. Vi er en upartisk organisation og deltager ikke i fagpolitiske sager, men det forhindrer os ikke i at have en mening og deltage i debatter, der vedrører vores fag.

Læs foreningens vedtægter her

Hvad laver vi?

Vi udgiver vores NewsLetter mindst 3 gange om året. Her kan du blive opdateret om møder, få oplysninger fra fagkonsulenten, få gode ideer til din undervisning, læse anmeldelser af bøger og kurser samt deltage i faglige diskussioner.

Hjemmesiden er din kontaktmu­lighed til foreningens bestyrelse, andre medlemmer og fagkonsulenterne. Det er også på hjemmesiden, at du kan finde relevante links og læse beretninger om tidligere aktiviteter.

 

Landskurset afholdes typisk på et konferencested central placeret i landet. Vi har blandt andet besøgt Kolding Fjord og Trinity i Fredericia - senest har vi afholdt landskurset på Byggecentrum i Middelfart.

På disse landskurser har vi et overordnet tema, og der er 3-4 foredragsholdere, nationale som internationale kræfter, samt møde med fagkonsulenterne, repræsentanter fra de faglige foreninger, og forskellige forlag udstiller bøger og demonstrerer virtuelt materiale. 

Landskurset er også stedet, hvor vi møder vores kolleger under afslappede former og udbygger det kollegiale netværk.

Endelig er der også generalforsamling, hvor bestyrelsen aflægger beret­ning og regnskab, ligesom der også er årligt valg til bestyrelsen.

 

Der er ingen billeder i galleriet endnu.

EE's Library

Vidste du, at du som EE-medlem kan finde masser af inspiration til digital learning i vores "Library"? I vores padlet har vi samlet forskellige links til nyttige værktøjer og hjemmesider. Du kan logge ind ved at klikke på billedet ovenfor. Koden er den samme som til foreningens hjemmeside. Kontakt os meget gerne, hvis du har flere ideer til relevante links.


 

Bildergebnis für bbc news

Bildergebnis für npr news

Bildergebnis für cnn

 

Kontakt os

Bliv medlem

Gem

Nordjysk Webdesign ApS