Erhvervsgynmasiernes engelsklærerforening
Erhvervsgynmasiernes Engelsklærerforening | Pædagogisk forening for lærere, der underviser på landets erhvervsgymnasiale og erhvervsrettede ungdomsuddannelser

Årskontingent er kr. 375,00 og kr. 175,00 for pensionister - begge inkl. moms.

Hvis du allerede er medlem, skulle din kontingentbetaling gerne ske automatisk via PBS, hvis du har tilmeldt den hertil. Hvis du ikke har tilmeldt betalingen til PBS, beder vi dig gøre det hurtigst muligt af hensyn til kassererens arbejde med at kontrollere betalinger.

Hvis du ikke er medlem, kan du læse her, hvordan du kan blive det: Indmeldelse sker ved hjælp af indmeldelsesblanketten under denne fane (Medlem). Efter, vi har modtaget din indmeldelse, vil du modtage en faktura på kontingentbeløbet. Når vi har modtaget din kontingentindbetaling, bliver du oprettet som bruger på hjemmesiden, og du får adgang til de services, der er forbeholdt medlemmerne. Du modtager en mail, når du er blevet oprettet på hjemmesiden, men bemærk, at DU SKAL SELV TILMELDE DIG NYHEDSBREVET. Dette kan du f.eks. gøre ved at klikke på quick-linket på forsiden.

Hjertelig velkommen i foreningen! :-)

Der er ingen billeder i galleriet endnu.

EE's Library

Vidste du, at du som EE-medlem kan finde masser af inspiration til digital learning i vores "Library"? I vores padlet har vi samlet forskellige links til nyttige værktøjer og hjemmesider. Du kan logge ind ved at klikke på billedet ovenfor. Koden er den samme som til foreningens hjemmeside. Kontakt os meget gerne, hvis du har flere ideer til relevante links.


 

Bildergebnis für bbc news

Bildergebnis für npr news

Bildergebnis für cnn

 

Kontakt os

Bliv medlem

Gem

Nordjysk Webdesign ApS