Erhvervsgynmasiernes engelsklærerforening
Erhvervsgynmasiernes Engelsklærerforening | Pædagogisk forening for lærere, der underviser på landets erhvervsgymnasiale og erhvervsrettede ungdomsuddannelser

Kursus og workshop om

the analytical essay målrettet HTX og HHX

Erhvervsgymnasiernes Engelsklærerforening afholder kursus om the analytical essay for undervisere på HTX og HHX. På kurset vil forfatteren af udgivelsen Creative Writing (Systime) Domenic Macauley introducere selve metoden til essayskrivning fra Creative Writing, og hvordan arbejdsprocessen med the analytical essay kan foregå. Derefter vil der være en workshop med "hands on” øvelser og til sidst en sammenfatning af de vigtigste pointer samt spørgsmål på konkrete problemstillinger, som kan opstå i samspil med eleverne, når de skal lære metoden at kende.

Tid: onsdag den 10. februar 2021, kl. 10-13

Sted: Syddansk Erhvervsskoles kursuscenter, Erhvervskollegiet Odense, Studievej 50, Odense 5220 SØ

Pris: 395,- kr. for medlemmer og 1100,- kr. for ikke-medlemmer

Tilmeldingsfrist: d. 10. januar

= Feltet skal udfyldes

Adresse:
Tlf.nr.:
Skole:
Bekræft e-mail:
Medlemsnr.:
Vælg betalingsform:
Betalingsoverførsel via betalingsid som fremsendes efter tilmelding
Betaling via skolens EAN nummer

EAN-nummer:

facebook-Button - Knight RiderKnight Rider

Besøg foreningens Facebookgruppe "Engelsk på HHX/HTX/EUX/EUD" for medlemmer. Du kan finde os ved at klikke på FB-knappen.

TILMELDINGER

Det er nu muligt at tilmelde sig vores kursus og workshop om the analytical essay for undervisere i engelsk på HTX og HHX d. 10. februar 2021. Klik her.

Det er nu muligt at tilmelde sig vores ERFA-dag for EUX d. 25. februar 2021. Klik her.