Erhvervsgynmasiernes engelsklærerforening
Erhvervsgynmasiernes Engelsklærerforening | Pædagogisk forening for lærere, der underviser på landets erhvervsgymnasiale og erhvervsrettede ungdomsuddannelser

Landskursus

d. 4. og 5. marts 2021

på HUSET

Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

Elektronisk
TILMELDINGSBLANKET

Tilmeldingsfrist:

1. februar 2021

Betalingsfrist vil fremgå af den faktura, som fremsendes fra foreningens revisor efter tilmelding.

Tilmelding kan kun ske elektronisk her på vores hjemmeside. Udfyld nedenstående skema. Du vil modtage en kvittering for din tilmelding efterfølgende.

Indbetaling af deltagergebyr inkl. moms skal ske enten via en betalingsoverførsel via det betalings-id, som fremgår af den faktura, du får tilsendt, ELLER du kan vælge at lade skolen foretage betalingen via elektronisk faktura. I sidstnævnte tilfælde skal du opgive skolens ean-nummer.

Vælg den ønskede betalingsform i blanketten nedenfor og skriv skolens ean-nummer, hvis det er relevant.

Vær opmærksom på, at du bliver bedt om at bekræfte dine indtastede oplysninger - du skal klikke på "Fortsæt" i bunden af siden "Bekræftelse af oplysninger", ellers bliver din tilmelding ikke registreret! Du vil modtage en kvittering, når din tilmelding er regisreret - denne sendes til den email-adresse, du har oplyst i tilmeldingsblanketten - tjek gerne, at den er tastet korrekt.

Tillægget for ikke-medlemmer inkluderer kontingent for skoleåret 2020/2021.

Medlemsnr.:
Navn:
Adresse:
Telefon:
Skole:
Bekræft e-mail:

Underviser på:

EUD/EUX
HH
HTX

Medlem:

Medlem
Er ikke medlem - tillæg 600,00,- ex. moms - i alt betales kr. 750,00 kr. incl. moms

Ønsker at deltage i:

Hele arrangementet i enkelt værelse 4.000,00,- ex. moms - i alt betales kr. 5.000,00 kr. incl. moms
Hele arrangementet uden overnatning og morgenmad 3.000,00,- ex. moms - i alt betales kr. 3.750,00 kr. incl. moms

Vælg betalingsform:

Betalingsoverførsel via betalingsid som fremsendes efter tilmelding
Betaling via skolens EAN nummer

EAN-nummer:

facebook-Button - Knight RiderKnight Rider

Besøg foreningens Facebookgruppe "Engelsk på HHX/HTX/EUX/EUD" for medlemmer. Du kan finde os ved at klikke på FB-knappen.

Det er nu muligt at tilmelde sig vores kursus og workshop om the analytical essay for undervisere i engelsk på HTX og HHX d. 10. februar 2020. Klik her.